joi, 30 iulie 2015

Am promis...




si postez programul depus la TMB.El poate fi modificat la sugestii serioase, venite de la voi.La prima vedere, pare simplist, dar noi nu l-am depus nu ca politicieni, ci ca GOSPODARI.Politica,la rand.Astept sugestii!



                      PROGRAMUL POLITIC
                                        AL
PARTIDULUI REVOLUTIEI A-3-A FORTA

          Avand in vedere grava situatie politica a Societatii Romanesti,faptul ca de 25 de ani,aceleasi structurI pcr-iste conduc destinele Romaniei, structuri vopsite in diferite culori, ce se regasesc in diverse partidulete , dupa REVOLUTIA ADEVARATA din Decembrie 1989, NOI,Comitetul de Initiativa consideram ca,in situatia de fata,avem datoria morala de a reinscrie sub titlul de mai sus, adevaratele puncte politice, depuse de Partidul Revolutiei Crestin Democrat. FONDAT IN 7 IUNIE 1990.Avand in vedere prigoana politica indurata, timp de 25 de ani, de Membri acestui Partid, faptul ca ancheta penala, privind impiedicarea a 1116 candidati de a intra in alegerile din 1996,de catre o grupare din PSD, condusa de actualaul Secretar General al acestei formatiuni, CODRIN STEFANESCU, a durat 22 de ANI, ne determina sa reluam lupta politica.
          Principalele puncte din programul politic al Partidului Revolutiei a-3-a Forta le voi dezvolta punctual
          DE CE Partidul Revolutiei a-3-a Forta? Pentru ca:PSD Partid mamut,format din esalonul 2 al pcr, ce a tins in nenurate randuri sa devina partid-Stat, e pe duca.
          OPOZITIA Formata (in interiorul aceluiasi procent de 25de ani de 40%) P.N.L, prin fuziunea cu cel mai criminal Partid PDL, ce provine din o aripa a distrugatorului(sub toate aspectele) F.S.N, schimbat intr-o zi in Partidul Democrat, de cel mai distrugator presedinte avut in ultimii 10 ani ,PDL, nu are nici un orizont.Partiduletele formate conjectural, in interiorul aceluiasi procent, NU CONTEAZA in programul prezent.
          -Punctele principale ale programului Politic sun urmatoarele:
1-Apararea,cu orice pret, a prevederilor art 1, din actuala  Constitutie.
2-Schimbarea rapida a legilor, privind C.N.A  
3-Refacerea rapida a sistemului national de irigatii, declararea lui ca OBIECTIV NATIONAL si inasprirea drastica  a pedepselor, catre cei care se fac vinovati de pagube sau deteriorari.  
          3.INTRODUCEREA  CURTII CU JURATI.
          4-Suprimarea traseismului politic, prin depunerea juramantului la accederea in functia in care a fost ales.Excluderea implica si pierderea functiei.
          5-Partidul Revolutiei a-3-a Forta are ca obiectiv permanent atragerea celor cca 60% din electoratul, care n-au votat in acesti 25 de ani, intrucat toate candidaturile propuse in acest rastimp, NU II REPREZENTAU!
          6-Modificarea legilor privind EVAZIUNEA FISCALA si inasprirea prev acestora.Confiscarea averii si lasarea in libertate,asigurandu-i-se doar ajutorul minim pe economie.
          7-Imbunatatirea conditiilor materiale,dublarea investitiilor, si pregatirea pentru reprimirea celor plecati la munca in strainatate.
          8-Dublarea,intr-un timp scurt, a indemnizatiei de nastere ,si a  alocatiilor pt copii.
          9-Deschiderea procesului in Justitie, avand ca obiect RECUPERAREA FUNDATIEI GOJDU!
          10-Actiuni energice pentru recuperarea TEZAURULUI Romaniei din Federatia Rusa.
          11-Dublarea nr de aziluri, respectarea,cu adevarat,a pensionarior.
          12-Promovarea VALORILOR,criteriul de baza pentru o carieranormala.
COMITETUL DE INITIATIVA,
ION FLUERAS___________________________Presedinte Interimar
IOSIF ANTONESCU_______________________Vicepresedinte interimar
CONSTANTIN APOSTOIU_____________        Secretar Executiv interimar

Niciun comentariu: